Predstavljanje podjetništva na zanimiv način učencem in dijakom

🚀🌟 Predstavljanje podjetništva na zanimiv način učencem in dijakom je lahko velik izziv, a imamo odlično rešitev za vas! Naša ekipa je pripravila vrsto izobraževalnih vsebin, ki bodo vašim učencem pomagale razumeti svet podjetništva in spodbudile njihovo podjetnost.

📚 Na portalu POMP Akademija smo za vas pripravili številne učne priprave in videovsebine o podjetniškem procesu, ki jih lahko uporabite v svojem pouku. Skozi podjetniški kanvas bodo učenci spoznali osnovne elemente in korake za razvoj poslovne ideje.

💡 Pomagali vam bomo pri iskanju ustvarjalnih idej in raziskavi trga, da bodo učenci razumeli potrebe svojih potencialnih strank. Sledi izdelava prototipa, načrtovanje marketinga in prodaje, pa tudi razumevanje finančnih vidikov poslovanja.

🎤 Učence bomo pripravili na pomemben pitch, kjer bodo lahko prepričali s svojo idejo. Poleg tega jih naučimo organizirati dogodke in pravilno ravnati z denarjem.

📝 Vse te vsebine so na voljo v brezplačnem vodniku za mentorje podjetništva, ki so ga pripravili strokovnjaki, delujoči v podjetniškem podpornem okolju in so partnerji projekta POMP.

🔗 Registrirajte se preko spodnje povezave in pridobite dostop do tega dragocenega vodnika, ki vam bo v pomoč pri učenju podjetništva: [https://akademija.pomp-ng.si/login/index.php]

Razvijajmo skupaj podjetniški duh pri naših učencih! 💪🌟